BBA Group » BBA Finance » servicii » contabilitate financiara » inapoi

Contabilitate Financiara

 • Servicii de externalizare a contabilitatii

 

 • Due-dilligence financiar-fiscal

 

 • Coordonarea departamentului financiar-contabil

 

 • Raportare IFRS si consolidare de grup

Servicii de externalizare a contabilitatii

 

Externalizarea contabilitatii, reprezinta un proces de gestionare completa al sistemului contabil al clientului, realizat de catre o echipa de contabili, coordonati de managerul de proiect.

 

Membrii echipei noastre au in spate multi ani de experienta in domeniul contabilitatii companiilor nationale si internationale, sunt familiarizati cu conditiile specifice locale, dar au si cunostintele lingvistice corespunzatoare.

 

Continutul externalizarii contabilitatii, in principiu consta in:

 • contabilitate continua pe baza documentelor contabile furnizate de client, in conformitate cu legislatia contabila si fiscala in vigoare
 • asigurarea unei asistente permanente pentru client in relatia cu insitutiile publice
 • elaborarea si depunerea declaratiilor fiscale si a situatiilor financiare obligatorii prin lege
 • reprezentarea clientului in fata inspectorilor fiscali
 • elaborarea de rapoarte periodice centralizate, adaptate cerintelor clentilor
 • elaborarea rapoartelor solicitate in cazul consolidariilor de grup ale clientilor
 • redactarea de rapoarte specializate GAAP sau IAS/IFRS in conformitate cu cerintele clientului
 • pregatirea documentelor necesare in cazul auditurilor financiare la sediul clientului si cooperarea cu auditorii
 • acordarea de consultanta pentru reorganizarea proceselor si fluxurilor financiare si contabile ale clientului.

 

Pentru orice alte detalii si pentru o discutie informala, neangajanta si deschisa referitoare la serviciile noastre de externalizare a contabilitati, va rugam nu ezitati sa ne contactati.Due-dilligence financiar-fiscal

 

Due diligence (raport) contabil si/sau fiscal este misiunea prin care apreciem daca o companie data si-a indeplinit toate cerintele si obligatiile legale si prin care detectam potentialele riscuri in domeniul fiscal si/sau contabil care ar putea avea impact asupra companiei respective.

 

Compania verificata este de obicei tinta de preluare, fie integrala, fie partiala de catre clientul care ne numeste in acest sens.

 

Nivelul si profunzimea verificarilor vor fi stabilite pe baza specificatiilor clientului si vor fii concentrate in special pe verificarea riscurilor ce reies din operatiunile fiscale si/sau din inregistrarile contabile si care ar putea provoca prejudicii.

 

Pentru orice alte detalii si pentru o discutie informala, neangajanta si deschisa referitoare la serviciile noastre de due-dilligence, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

 

 

Coordonarea departmentului financiar-contabil

 

Datorita integrarii de servicii si expertiza financiar-contabila, fiscala si IT, suntem in pozitia sa oferim clientilor:

 • coordonarea departamentului intern financiar-contabil existent si implicit imbunatatirea continua a proceselor si fluxurilor interne aferente.
 • implementarea si dezvoltarea departamentelor financiar-contabile noi, implicit crearea fluxurilor si proceselor interne, pregatirea personalului aferent, etc.

 

Aceste servicii vor putea avea o perioada de timp mai scurta sau mai lunga in functie de solutia optima pentru client si agreata impreuna cu dvs.

 

Pentru orice alte detalii si pentru o discutie informala, neangajanta si deschisa referitoare la serviciile noastre de coordonare si dezvoltare a departamanetului financiar-contabil intern, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

 

 

Raportare IFRS si consolidare de grup

 

Pe baza situatiilor financiare conforme cu legislatia interna oferim clientilor intocmirea periodica a situatiilor financiare in format IFRS sau in formatul agreat al grupului din care face parte clientul, in limba engleza si in moneda de raportare dorite.

 

Serviciul poate fii ca si un suplimentar pentru clientii serviciilor de externalizare a contabilitatii (caz in care implementarea este directa), dar si pentru clienti cu departamente financiar-contabile interne sau cu servicii de contabilitate externalizate catre un alt furnizor de astfel se servicii (caz in care va fi necesara o integrare a necesarului nostru de informatii in sistemul contabil utilizat).

 

Pentru orice alte detalii si pentru o discutie informala, neangajanta si deschisa referitoare la serviciile noastre de raportare IFRS si de grup, va rugam nu ezitati sa ne contactati.