BBA Group » BBA Finance » contabilitate financiara » coordonarea departmentului financiar contabil » inapoi

Coordonarea departmentului financiar contabil

Datorita integrarii de servicii si expertiza financiar-contabila, fiscala si IT, suntem in pozitia sa oferim clientilor acest serviciu complex si cu valoare adaugata maxima astfel incat sa conduca la eficienta si efectivitate sporite, initial in cadrul operatiunilor financiar-contabile ale clientilor, iar ulterior ca si tinta finala, cu impact pozitiv asupra operatiunilor de business desfasurate.

Datorita integrarii de servicii si expertiza financiar-contabila, fiscala si IT, suntem in pozitia sa oferim clientilor:

 

  • coordonare departament intern financiar-contabil existent si implicit imbunatatirea continua a proceselor si fluxurilor interne aferente.
  • implementarea si dezvoltarea departamentelor financiar-contabile noi, implicit crearea fluxurilor si proceselor interne, pregatirea personalului aferent, etc.

 

Aceste servicii vor putea avea o perioada de timp mai scurta sau mai lunga in functie de solutia optima pentru client si agreata impreuna cu dvs.

 

Pentru orice alte detalii si pentru o discutie informala, neangajanta si deschisa referitoare la serviciile noastre de coordonare si dezvoltare a departamanetului financiar-contabil intern, va rugam nu ezitati sa ne contactati.