BBA Group » BBA Finance » servicii » salarizare » inapoi

Salarizare

 

Servicii prompte si profesioniste de salarizare si administrare personal care sa va ajute in hatisul de prevederi legislative, tinand departe de organizatie si angajati aceste informatii confidentiale si deosebit de senzitive cand vine vorba de nivelul de motivare si atmosfera din cadrul organizatiei.

  • Pentru gestionarea interna eficienta a salarizarii aveti nevoie cel putin de un contabil specializat in salarii, un avocat si un software de calitate, pe langa alte costuri indirecte. La asta se adauga termenele limita, deci un factor de stres suplimentar in viata dvs.

 

  • Prin externalizarea serviciilor de salarizare preluam noi de pe umerii dvs aceste griji. Atentia dvs sporita pentru afaceri este mult mai importanta decat verificarea declaratiilor legate de statele de plata si inregistrarea acestora la autoritatile competente. In plus confidentialitatea atat de importanta legata de remunerarea angajatilor va fi asigurata la un nivel maxim absolut (spunem noi, bazandu-ne pe experientele anterioare la un nivel la care internalizarea acestor servicii nu poate sa ajunga).

 

  • Pe langa procesarea statelor de plata, va putem oferi asistenta si in domeniul dreptului muncii, atunci cand este nevoie de pregatirea unui contract de munca sau a oricarui alt tip de document pentru angajatii dumneavoastra. Nu este nevoie sa va adresati unui avocat. Este suficient sa va adresati managerului de proiect alocat, care va rezolva problema dumneavoastra impreuna cu firma de avocatura corespondenta a Grupului BBA.

 

Pentru orice alte detalii si pentru o discutie informala, neangajanta si deschisa referitoare la serviciile noastre de externalizare a salarizarii, va rugam nu ezitati sa ne contactati.